Fuzzy 2102 / Hana Kaa

Fuzzy 2102 / Hana Kaa

FUZZY 2102

FUZZY2102 (Richard Jan Müller), je indie písničkář z Litomyšle, který dříve působil v brněnské kultovní hudební skupině Bratrstvo, pak v kapelách Berlín, Park, spolupracoval na albech Petra Muka jako kytarista. Písničky si skládá sám. Klade důraz na své původní české texty a kytarový zvuk doprovodné kapely. V září 2015 vydal jako Fuzzy2102 své debut album Moonpop v únoru 2016 EP Kafka na nábřeží. Písně Nikola a Fabrika je možné slyšet na ČR Radiu Wave a Radia1. Druhé album Moonfactory vyšlo v září 2017 u labelu Červený kůň. V říjnu 2019 vydal své třetí album s názvem Moondust. Řada albových singlů úspěšně bodovala v rozhlasových hitparádách, např singl Fabrika , Kafka na nábřeží, Nikola, Čekat. V roce 2022 vydal 4. album „Všichni chtějí být šťastní“ spolu s labelem musicraft. Nejnovější singl „Na konci týdne „ vyšel v dubnu 2024 spolu s videoklipem. K hlavním singlům dosavadních alb byly vytvořeny videoklipy, které je možné zhlédnout na YT. Koncertně Fuzzy2102 vystupuje se svou kapelou v hudebních klubech a v rámci různých hudebních festivalů. Kapelu tvoří trio RJ.Müller – voc., kytary; baskytara – Radek Chleboun a bicí – Vojta Sedlák. Také vystupuje i sám pouze v akustické písničkářském autorském programu.

Hana Kaa

HANA KAA je rocková kapela z Moravské Třebové, která se věnuje vlastní tvorbě, kde kombinuje prvky blues rocku, hard rocku, metalu, někdy i s kapkou popu.

Naší hlavní inspirací jsou klasické kapely jako Led Zeppelin, ale i novější záležitosti jako Black Crowes, Kenny W. Shepperd, Kid Rock, Lenny Kravitz, G’N’R (Appetite!!), Evanescence nebo i Metallica. Každý z nás má trochu jiný záběr, ale převážně máme raději starší muziku.

Současná sestava je postavená kolem zpěvačky Hanky Křetínské, jejíž projev je určující pro celkový charakter kapely. Dalšími členy jsou kytaristé Roman Kalhaus a Kamil Doležal, basista Ondra Kalhaus a bubeník Tomáš Kolkop. Skladby vznikají v autorské spolupráci celé kapely a texty píše Hanka.

Na streamovacích službách má kapela tři digitální vydání z roku 2022: dvě EP – Undelivered Son a Stranger a jeden singl Lovestory, které shrnují první fázi tvorby, z let 2019-2021 pod názvem Happy Hour. Aktuálně ale k nalezení již jen pod názvem HANA KAA – z licenčních důvodů distribuce.